0 product(en) - €0,00

Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

van Beekhuizen - Tweewielers

Welkom bij van Beekhuizen - Tweewielers.

Op 6 juni 2006 ben ik (Michaëla) begonnen in Waaksens met de verkoop van gebruikte & nieuwe tweewielers, in oktober 2014 zijn wij verhuist naar een groter pand in Nijland.

Vanaf 4 november 2016 gaan wij in Ijlst verder onder de naam van Beekhuizen - Tweewielers. 

 

Als u op zoek bent naar een mooie gebruikte of nieuwe (Elektrische) tweewieler dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben een ruim aanbod staan in gebruikte & nieuwe tweewielers die u uitgebreidt kunt bekijken en testen. Aan de hand van uw wensen, eigenschappen en budget adviseren wij u graag welke tweewieler het beste bij u past. Bij u thuis een nieuwe tweewieler proberen is bij ons ook mogelijk, wij komen graag bij u thuis om u te adviseren. De mogelijkheid om een nieuwe tweewieler een aantal dagen uit te proberen is ook mogelijk. Het leveren van bijna elk merk tweewieler is door ons mogelijk.

U kunt bij ons uw "oude" tweewieler inruilen, daarvoor moet u wel even langs komen, om de waarde van uw tweewieler te kunnen bepalen. Wij kunnen dit helaas niet op afstand zeggen. 

Voor al uw reparaties van elk merk kunt u bij ons terecht. U krijgt desgewenst vooraf een prijsopgave, dus u weet meteen hoeveel u kwijt bent. Ook voor uw onderdelen & accessoires kunt u bij ons terecht we hebben een zeer ruime keuze op ons wandsysteem. Zeer ruime keuze in het fietstassen assortiment van Beck, de mooiste & hipste fietstassen die er op dit moment zijn en dat al vanaf €. 24,95

In een straal van 20 km rondom Ijlst & Waaksens halen en brengen wij uw tweewieler gratis.

 

 

Link voor ons gebruikte aanbod tweewielers: Marktplaats

 

 


Voor vragen en/of opmerkingen kunt U ons 7 dagen per week telefonisch tussen 08:00 - 21:00 uur op Tel:  06-41320816 of per mail ( webshop@mikebikefietsen.nl ) bereiken. Buiten openingstijden kunt u op afspraak ook bij ons terecht.

 

 


Graag tot ziens in onze winkel!


Met vriendelijke groet,

van Beekhuizen - Tweewielers.

Henk & Michaëla.
 

 


Klantenservice


Powered By OpenCart
van Beekhuizen - Tweewielers © 2019